Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tangos/alegrías

30 januari 2017 | 18:45 - 19:45

Gratis – €255

Tangos/alegrías

Vervolg van de introductiecursus van september, waarin zowel ’tangos’ als ‘alegrías’ ingestudeerd wordt. Zo maak je meteen kennis met twee flamencoritmes! Je techniek wordt opgebouwd, we gaan leuke ritmes maken in het voetenwerk en je gaat aan houding, presentatie en gevoel werken. Victor (gitaar) en de zang van Kika nemen je mee  en brengen je volop aan het dansen.

Intromen is in Blok II (18 lessen) mogelijk, ook als je Blok I niet gevolgd hebt. Je moet dan wel rekenen op iets meer oefen-tijd.

We werken toe naar de presentatie van 11 juni in een leuk, intiem theater in Amsterdam.

Wil je liever echt bij het begin beginnen volgen? In februari 2017 start Kika samen met gitarist Victor Rosinha met een introductieworkshop van 8 lessen voor beginners op de woensdag-avond in het gezellige Café Duende in de Jordaan. Ook zou je later (mei-juni) kunnen meedoen met de WNSDG-workshop Sevillanas mee kunnen doen.

Zou je liever op een ander moment instromen? Geef je interesse door via het contactformulier. Bij voldoende aanmeldingen kan op korte termijn een nieuwe introductieles worden georganiseerd.

Gegevens

Datum:
30 januari 2017
Tijd:
18:45 - 19:45
Kosten:
Gratis – €255
Soort:
Niveau:

Locatie

Q-factory
Atlantisplein 1
Amsterdam, 1093 NE Nederland
+ Google Maps